Јелена Ђоковић је уживала у младалачкој љубави са Иваном Бјелицом Гилетом, који је, такође, био тенисер.

Са друге стране, убрзо је упловила у везу са Новаком, а у браку уживају годинама. После деценије и по заједничког живота и љубави, јавност више и не може да их замисли једно без другог.

Фото:АТА имагес

 

 

Док се Јелена забављала са Иваном, Ноле је уживао са ди џеј Лејди Ли, односно Лидијом Поповић коју су неретко називали српском Џеј Ло.

 

 

Са друге стране, Иван данас има 38. година и није активно наставио да се бави тенисом. Медији су на њега скоро и заборавили, док није почео пре неколико година да се забавља са глумицом Христином Поповић која, осим уметничког, негује и спортски дух.

Фото: АТА имагес

 

 

О овом односу никада није јавно говорио, а ни та љубав није много потрајала. Глумица је 2018. године избисрала све заједничке фотографије са Иваном, те је постало и више него јасно да су се разишли.

- Да би један однос опстао, важна су заједничка интересовања, као и вредности којима се кроз живот водимо. Али ја сам дудук по том питању. Очигледно слабо капирам све на ту тему, говорила је тада глумица.

Али, изгледа да тада емоције нису престале, па су њиховој вези како се спекулисало, после неколико месеци дали још једну шансу.

(Стил)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Јелена и Новак Ђоковић фондација

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".