Ноле је у срећнном браку са Јеленом Ђоковић од 2014. године, са којом има двоје деце, Стефана и Тару, а овог пута је искрено говорио о односу са супругом, која га у тешким тренуцима најбоље разуме.

Фото: Профимедиа

 

 

- Она ми је највећа подршка! Способна је, амбициозна и јака. Али са њом се највише и свађам. Не наређујем јој, јер да то волим да радим, био бих у војсци. Само се расправљамо, али најслађе је када се миримо.

Ђоковић каже да му је највећа мотивација да се врати на светски врх била слика коју је имао у глави - да га Стефан и Тара гледају док на гренд слему поносно диже трофеј.

- Најемотивнији тренутак у каријери и животу десио се на Вимблдону 2018. Стефан је имао мање од пет година, а деци испод пет година не дозвољавају да уживо гледају меч, па су га довели тек на крају... Гледао ме је са трофејом! Аплаудирао је, а затим видео себе на екрану, па рекао: "Ено Стефана!" Никад се нисам осећао испуњеније - признао је Новак. 

Фото: Профимедиа

 

 

Подсећамо, наш најбољи тенисер је 10. јула 2014. године запловио у брачне воде. О тој свадби се месецима писало по светским медијима, а њих двоје су се одлучили да на "луди камен" стану у Црној Гори на острву Свети Стефан. У том моменту је Јелена била трудна са Стефаном, који се родио октобра исте године.

(Хелло)
 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".