Како је тренутно члан жирија у такмичењу "Звезде Гранда" певачица Светлана Цеца Ражнатовић пред почетак снимања одговарала је на питања новинара.

Певачица је прво одговорила на питања о свом изгледу и спремању за снимања.

- Брзо се ја спремим, нашминкам. Мрзим када ми ветар поквари фризуру. Не волим да се сређујем фул од главе до пете сваки дан, мени је тога преко главе. Највише волим да сам код куће, у тренерци, пижами, без шминке - признала је Ражнатовићка.

Затим је прокоментарисала како протиче снимање "Звезда Гранда" и да ли има времена за себе.

- Бурно. Тензија расте како се такмичење ближи крају. Немам времена за одмор, имам пуно концерата, наступа, снимања... Не знам шта ћу од обавеза.

Фото: АТА имагес

 

 

Фолк певачица није издала нови албум од 2016. године, иако њени фанови то жељно ишчекују. Цеци је засметало питање када можемо очекивати излазак новог албума, те је бурно реаговала.

- Анастасија избацује песме али ја никако. Још једном ми поставите питање о албуму наљутићу се, мајке ми! Нема, да нешто постоји ја бих сама најавила. Зар то није природно? А овако, зову ме медији да дам изјаву и ја кажем: "ако ме питају нешто о албуму, ја нећу да причам" - казала је Цеца.

Питање да ли тражи нове песме, такође јој није пријало.

- Не, седим код куће и чекам да ми падне са неба! Тражим, песма нађе певача просто, ја у то верујем и надам се да ће неки од аутора смислити нешто за мене и да ћу снимити нешто, па видећемо. Молим вас, не могу више да причам једно те исто! - одбрусила је Цеца новинарима и напустила интервју.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".