Познати композитор и текстописац Драган Брајовић Браја годинама је на домаћој музичкој сцени, али о свом приватном животу ретко говори.

Он је дуги низ година у браку са супругом Горданом са којом има двојицу синова, старијег Луку и млађег Матеју.

Фото: Јутјуб принтскрин/Зенска Тв

 

 

Од како су били деца синови нашег чувеног композитора су била у центру пажње медија, али се он трудио да их заштити и што више сакрије од очију јавности.

Ипак, сада када су одрасли могу сами да одлучују о томе колико ће се јавно експонирати, а чини се да пажња више прија Брајином старијем сину.

Наиме, Лука Брајовић је веома популаран на друштвеним мрежма како због свог изгледа, тако и због талента који је наследио од оца.

 

 

Лука је миљеник женског пола, а многи кажу да подсећа на холивудског заводника Ештона Кучера, због чега им је посебно интересантан.

Осим што објављује своје фотографије на Инстаграму, Лука качи и разне ауторске стихове, те нас неће чудити уколико крене једног дана Брајиним путем.

Други Брајин син Матеја такође је израстао у веома лепог младића, али он не воли медијску пажњу па је Инстаграм налог који је имао обрисан, па многи жељно исчекују неку нову фотографију на којој можемо да видимо како он сад изгледа.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zenska Tv

 

 

Они који га познају кажу да је шмекер и боем на оца. Воли ноћне изласке и да је у друшву лепих девојака.

Матеја доста времена проводи у очевом студију, у ком је често у прилици да се дружи са познатим личностима, а фотографије са њима неретко дели са својим пратиоцима на друштвеним мрежама.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".