Poznati kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja godinama je na domaćoj muzičkoj sceni, ali o svom privatnom životu retko govori.

On je dugi niz godina u braku sa suprugom Gordanom sa kojom ima dvojicu sinova, starijeg Luku i mlađeg Mateju.

Foto: Jutjub printskrin/Zenska Tv

 

 

Od kako su bili deca sinovi našeg čuvenog kompozitora su bila u centru pažnje medija, ali se on trudio da ih zaštiti i što više sakrije od očiju javnosti.

Ipak, sada kada su odrasli mogu sami da odlučuju o tome koliko će se javno eksponirati, a čini se da pažnja više prija Brajinom starijem sinu.

Naime, Luka Brajović je veoma popularan na društvenim mrežma kako zbog svog izgleda, tako i zbog talenta koji je nasledio od oca.

 

 

Luka je miljenik ženskog pola, a mnogi kažu da podseća na holivudskog zavodnika Eštona Kučera, zbog čega im je posebno interesantan.

Osim što objavljuje svoje fotografije na Instagramu, Luka kači i razne autorske stihove, te nas neće čuditi ukoliko krene jednog dana Brajinim putem.

Drugi Brajin sin Mateja takođe je izrastao u veoma lepog mladića, ali on ne voli medijsku pažnju pa je Instagram nalog koji je imao obrisan, pa mnogi željno isčekuju neku novu fotografiju na kojoj možemo da vidimo kako on sad izgleda.

Foto: Jutjub printskrin/Zenska Tv

 

 

Oni koji ga poznaju kažu da je šmeker i boem na oca. Voli noćne izlaske i da je u drušvu lepih devojaka.

Mateja dosta vremena provodi u očevom studiju, u kom je često u prilici da se druži sa poznatim ličnostima, a fotografije sa njima neretko deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".