Кристина Ковач никада о приватном животу није много говорила за медије, па о њеном браку са Игором Перовићем, певачем групе "Плејбој", јавност не зна много.

Кристина и Игор љубав су крунисали браком 2003. године, а 2008. родила им се ћерка Тара. Међутим, брачна срећа окончана је након седам година, те су 2010. године, када је њихова наследница имала годину и по дана, одлучили да је најбоље да се разведу.

Фото: Јутјуб принтскрин/plejboj grupa

 

 

Како се тада писало, Кристина је након развода заједно са ћерком напустила стан у којем њих троје живели док су били срећна породица, а популарна кантауторка није желела да говори о разлозима развода од Игора.

- Мој посао и моја музика једини су разлози због којих се уопште и појављујем у медијима. Надам се да ћете разумети да моја политика чувања приватног живота од јавности важи у сваком случају, па и у овом - рекла је она тада за магазин "Сторy".

Поред музичке каријере, Игор је остварио и неколико улога на филму и телевизији, од којих је најпознатија улога професора Траволте у серији "Неки нови клинци", у којој је играла и Кристинина млађа сестра Ања.

Фото: Јутјуб принтскрин/Srešćemo se opet

 

 

Неколико година након краха брака Кристина је поново пронашла љубавну срећу, поред свог садашњег животног сапутника, невенчаног мужа Данијела Бракуса.

О њиховој љубави често пише на друштвеним мрежама, а за Бракуса каже да је љубав њеног живота.

- То је мушкарац каквог никада нисам срела и више нећу упознати, у то сам сигурна. Он је човек који има најјачу снагу карактера, издржао је у животу ствари које многи људи не би. Посебан је на сваки начин - интелигентан, нежан, несебичан, привржен и посвећен. Он је љубав мог живота - истакла је Кристина својевремено.

 

 

Кристина Ковач једном приликом је открила и да су она и Данијел жарко желели да имају заједничко дете, али да их је у томе спречила његова болест - Хоџкин лимфом, стадијум 3б. Он је, срећом, успео да добије ову битку, али је остала жал за заједничким потомством.

- Желели смо одмах дете, јако. Нисмо смели, јер хемотерапија у исто време и лечи и трује организам. После, нисмо могли. Имали смо одмах ужасно јаку, исконску потребу да живимо заједно, од првог секунда. Да се не одвајамо. Том приликом, нисмо били неки клинци, већ зрели, одрасли људи са искуством. Знали смо да може да нам се обије о главу, није да нисмо. Да се испостави да смо на кратко полудели, видели нешто чега нема, умислили филмску, замало трагичну љубав. Чак смо и причали о томе. Знали смо да постоји опасност да врло брзо након што се спојимо схватимо да смо испали будале и да се не слажемо, не уклапамо, не можемо заједно, да је то само још једна погрешна, лоше одабрана прича. Сваки дан барем по једном помислим колико сам срећна што га имам, што сам била довољно храбра, па и паметна да пођем за својом срећом и не осврћем се - написала је једном приликом Кристина на друштвеним мрежама.

 

 

Њихова љубав се, ипак, показала као снажна и права, а 2019. године су, заједно са Кристинином ћерком Таром, отпочели ново животно поглавље пресељењем у Шведску, где и даље живе

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".