Након што је спознао љубав коју му пружају наследници старији Лав, којег је добио из ванбрачне везе са Амром Реџић, и млађи Фјодор, којег му је подарила некадашња супруга Тијана Голубовић, глумац и водитељ пожелео је да осети чари одгајања и женског детета.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Он је говорио на тему родитељства и какав је однос имао са својим синовима и мајком.

- Кад су мали па ките јелку, ово сад ђаволи од седам година, на телефонима. Треба децу обрадовати нечим паметним, данашња деца су другачија, не знају се обрадовати, све им је доступно. Ми се обрадујемо кад мајка отвори бомбоњеру која је прошла киломтре, она је канцерогена, али ти је једеш - рекао је Маца, који је потом испричао да је размишљао о усвајању детета:

- То је прича, има седам, осам година, још пре Јоване. Били смо на неком путу ја, Лав и Фјодор Симеон, и ја кажем: "Могли би једну сестрицу да усвојимо", тад сам ја био самохрани отац, да усвојимо, да неког обрадујемо. Ишао сам овде, мислио сам да има више деце него људи који би волели усвојити. Онда сам се изненадио колики број људи жели да усвоји дете и чека, ја ничију срећу нисам хтео да узимам, јер мене је Бог обрадовао са двојицом, ако су моји, личе на мене, ја их храним...

Фото: АТА имагес

 

- Шалим се. Али нисам хтео да некоме кварим и узимам срећу. Ко нас нема полубрат, нема полу, све је у фулу. Касније сам ишао у Бјалу, у дом, тамо су ме звали, иста је варијанта и доле, то је лепо, да има много више људи који желе да усвоје дете - рекао је Маца у емисији "Премијера".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".