Наша најпознатија и најуспешнија модна креаторка Верица Ракочевић и њен супруг Вељко Кузманчевић ће ускоро прославити деценију љубави, иако су им због велике разлике у годинама многи предвиђали крах брака. Вељко је млађи од Верице 35 година, али то им никада није нредстављало проблем, јер љубав је покретач свега.

Упркос честим осудама јавности због велике разлике у годинама, уживају у заједничком животу. Вељко је познат по томе што је велики авантуриста, а њих двоје су мотором прокрстарили пола Европе.

Верица је годинама истицала како је брак са Вељком складан и пун љубави, међутим, најновија објава Верице Ракочевић многе је подстакла на размишљање да ли је са њеним браком све у реду.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Како је страшно време дошло. Изгубила се част и достојанство. Џаба вам сви успеси ако се изгубите и што рече мудри Кант: "Дужност према самом себи се састоји у томе да човек очува људско достојанство у соспственој личности" - обратила се овим речима дизајнерка својим пратиоцима.

Фото: Принтскрин Фејсбук/Верица Ракоцевиц

 

 

Објава Верице Ракочевић којом је исказала своје емоције, многе је натерала на размишљање, а неминовно се поставило питање у кога се до сржи разочарала дизајнерка па ју је то навело на овако снажне речи и да ли то икакве везе има са њеним вољеним.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".