Станија Добројевић увек је јавно причала о корекцијама на свом телу, али до сада није открила да је приликом једне, умало могла да умре, јер је алергична на хијалурон. 

Фото: АТА имагес

 

– У нашој природи је да волимо лепо да изгледамо и како време пролази, присталица сам свега за подмлађивање. Не волим када се лажу девојчице, да су ми задњица и зуби вештачки, да сам вадила ребра, можемо свима на рендгену да докажемо супротно. Радила сам груди неколико пута. Сада сам се угојила седам кила, све ми оде у задњицу и у образе, и онда људи мисле да сам нешто радила на лицу. Не смем на лицу пуно шта ни да радим, пре пола године сам могла да умрем – започела је Станија, те је наставила:

Фото: Инстаграм принтскрин/stanijadobrojevic

 

– Алергична сам на хијалурон, и раније сам имала реакцију на устима, и онда смо радиле на лицу. У моменту док ми је докторка давала инјекције, десила се алергијска реакција, хвала богу, докторка ме је боцнула и повратила. Гушила сам се и осећала да губим себе, било је страшно. Докторка ми је рекла да бих умрла после 20 минута да она није овако реаговала. Естетски захвати нису за играње и треба пажљиво да се бира код кога се ради - рекла је Станија за "Блиц".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни дом Станије Добројевић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".