Naša najpoznatija i najuspešnija modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević će uskoro proslaviti deceniju ljubavi, iako su im zbog velike razlike u godinama mnogi predviđali krah braka. Veljko je mlađi od Verice 35 godina, ali to im nikada nije nredstavljalo problem, jer ljubav je pokretač svega.

Uprkos čestim osudama javnosti zbog velike razlike u godinama, uživaju u zajedničkom životu. Veljko je poznat po tome što je veliki avanturista, a njih dvoje su motorom prokrstarili pola Evrope.

Verica je godinama isticala kako je brak sa Veljkom skladan i pun ljubavi, međutim, najnovija objava Verice Rakočević mnoge je podstakla na razmišljanje da li je sa njenim brakom sve u redu.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Kako je strašno vreme došlo. Izgubila se čast i dostojanstvo. DŽaba vam svi uspesi ako se izgubite i što reče mudri Kant: "Dužnost prema samom sebi se sastoji u tome da čovek očuva ljudsko dostojanstvo u sospstvenoj ličnosti" - obratila se ovim rečima dizajnerka svojim pratiocima.

Foto: Printskrin Fejsbuk/Verica Rakocevic

 

 

Objava Verice Rakočević kojom je iskazala svoje emocije, mnoge je naterala na razmišljanje, a neminovno se postavilo pitanje u koga se do srži razočarala dizajnerka pa ju je to navelo na ovako snažne reči i da li to ikakve veze ima sa njenim voljenim.

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".