Црногорска полиција није затекла Гусињанина Јетмира Г. (24) на познатим адресама након што је за њим расписана међународна потерница због сумње да је у Београду убио Ивану Кривокапић. Она је убијена 23. децембра 2022. године у изнајмљеном стану.

- Службеници Управе полиције су, сходно међународној потерници НЦБ Интерпола Београд, која је расписана 18. јануара 2023. године, извршили провере у циљу лоцирања и лишења слободе лица Г. Ј., држављанина Црне Горе, током којих није лоцирано присуство наведеног лица на познатим локацијама у Црној Гори - саопштили су из полиције одговарајући на питање "Дана" да ли су трагали за Гочајем након што је за њим расписана међународна потерница и додали:

- Оперативне активности Управе полиције су и даље у току, а са свим утврђеним чињеницама упознати су надлежни органи Републике Србије званичним каналима. Напомињемо да Управа полиције, у оквиру својих законских могућности, предузима све мере и радње из своје надлежности у овом случају - саопштили су из полиције.

Не зна се тачно ни да ли је Јетмир побегао у Црну Гору, али је у данима након злочина на друштвеним мрежама објављивао фотографије из завичаја и београдским новинарима говорио да је код куће и да му је полиција рекла да га нико не тражи. Јетмир је иначе из села Вусање ког Гусиња.

Подсетимо, Виши суд у Београду одредио је 16. јануара притвор и наложио расписивање међународне потернице за Јетмиром Г. (24), осумњиченим да је 23. децембра прошле године убио Ивану Кривокапић (26) у њеном стану у београдском насељу Звездара.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".