Након расписивања међународне потернице у понедељак обрисао је све објаве на Инстаграм профилу, а на свом Фејсбуку обрисао је све слике са Иваном као и срцепарајуће објаве поводом њене смрти.

Јетмир покушава на све начине да прикрије трагове, како му полиција преко објава на друштвеним мрежама не би ушла у траг.

Он је током целе истраге интезивно био активан на друштвеним мрежама, размењивао је поруке са новинарима, али и другим људима. Покушавао је да направи себи алиби тако што је писао својим познаницима из Београда, након злочина да се види са њима.

Фото: Н. Скендерија, друштвене мреже

 

Наиме, он је качио и сторије на свом Инстаграм профилу. Пре четири дана поставио је поруку којом позива на бојкот српских производа. У тренутку када је расписана међународна потерница због убиства Иване, Јетмир се повукао са друштвених мрежа.

Подсетимо, Ивана Кривокапић (26) убијена је у стану на Звездари 23. децембра прошле године у периоду између 00.37 и 5.30 ујутру, утврђено је истрагом. Како се сумња, њу је угушио њен емотивни партнер Јетмир Г. због љубоморе.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".