Сузана Манчић је одувек вазила за синоним лепоте, неговани жену и жену која води рачуна о свом изгледу. Тако је остало и до данашњег дана. Чак, многи би рекли, да Сузана данас изгледа боље него када је има 30 година, чему сведоче и неке од слика из тог периода.



Наиме, нега јесте важан фактор за очување лепоте, и код Сузане је неоспорна, али нега није свемогућа…Не може да заустави време и успори старење оволико и на овај начин.

Лице Сузане Манчић је данас, у 65 години, готово без иједне боре, јагодице високо подигнуте и једре као да је тинејџерка, уста пуна…готово нереално за жену њених година, а опет не делује "пластично", као многе познате даме.


Међутим, на неким сликама, посебно онима без шминке, видимо да је Сузанино лице прилично надувено и драстично облије него у младости.

Јасно је да је славна лото девојка током година радиле одређене естетске корекције које су видно ублажиле знакове старења, и морамо се сложити да је Сузи то урадила са мером, без претеривања. Али, морамо и да приметимо да се тим корекцијама њена физиономија, ипак, променила и да данас не личи на ону девојку из 80-их, скоро уопште.


Изгледа да је Сузана нашла златну формулу како да уопште не остари, а да притом не делује вештачки, с обзиром да њено лице изгледа "испегланије” од лица многих жена у 40-им, па чак и 30-им годинама.

Шта друго да кажемо осим - свака част, Сузи!

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".