Pevačica potiče iz veoma siromašne porodice. 

Rođena je kao Minira Jašari, a njeni roditelji Alija i Zoja, pored nje, imali su još devetoro dece. Svi oni živeli su u trošnoj kući bez osnovnih uslova za život, u prigradskom naselju Ledine.

Zbog finansijske situacije Mina je data na usvajanje kao petogodišnja devojčica. NJu je prihvatila i odgajila Duda Ivanović, tetka popularnog repera Ivana Ivanovića Đusa.

Mina je doživela jednu tešku porodičnu tragediju. Naime, kada je bila mala izgubila je rođenu sestru koja se utopila.

- Jedna mi se sestra udavila kada je imala trinaest godina... To sam jako teško podnela - rekla je Mina u jednom intervjuu.

Kostićeva  nikada nije zaboravila svoje biološke roditelje.

- Svi smo jako vezani, jako se lepo slažemo. Čujem često da se ljudi ne slažu dobro sa bratom ili sestrom, nas je desetoro i svi se dobro slažemo. Oca sam izgubila pre dve godine, za njega sam bila baš vezana... I zaista, nisam bila ni svesna da će mi biti ovako teško. Niko me nije pitao kako mi je... Fale mi mnogo, žao mi je što se ocu nisam malo više posvetila - rekla je Mina Kostić u jednom intervjuu.

Međutim pre nepune skoro tri godine mina je prošla kroz još jedan gubitak. Naime, umrla joj je pomajka Dubravka. Pevačicu je ova humana žena usvojila kada je imala pet godina, a ona se dugo borila sa bolešću. Mina je ovu informaciju i potvrdila za medije.

- Jeste, pomajka Duda bila je bolesna. Život ide dalje, ima dete, njoj sam potrebna - izjavila je pevačica.

Inače, ona je ranije pričala koliko joj je teško zbog Dudinog zdravstvenog stanja.

- Moja Duda je srčani bolesnik, kuburi sa visokim krvnim pritiskom. Kad god joj se sloši, ja se uplašim za njen život, sve dok me lekari ne smire dobrim vestima i kažu da je Duda stabilno. Najteže mi je bilo u tim prvim trenucima, kada sam čula da je imala infarkt i kada je bila na intenzivnoj nezi. Nisu mi dali da uđem u sobu, ali sam ja satima bila pred vratima jer sam znala da ona zna da sam tu, uz nju. Nas dve delimo sve, radosti, sreću, tuge, uspehe, padove, sve što nam život donese - rekla je tada Mina.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".