Сузанин бивши свекар испричао је како су се његов син и снајка упознали и открио непознате детаље њиховог заједничког живота. 

- Мој син и она упознали су се у кафани, док су наступали, али све је то било на брзину. Раде је непосредно пре ње имао дивну девојку, много лепу, добру, из фине породице. Малер је потрефио да се баш тад посвађају и тако је улетела Суза. Није прошло ни петнаест дана, они су се већ узели. Док није почела да живи с нама тих 15-так дана била је дивна, а после... било је свега и свачега. Много је била љубоморна и онако на своју руку. Никада се нису свађали у нашем присуству али се лоши односи нису могли сакрити. Често су спавали и у одвојеним собама. Кад је расположена поразговара с нама, кад није понаша се као да не постојимо. Радету никада ништа није скувала, хранили су се по кафанама. Да би направили свадбу продао сам трактор, а касније нисам видео ни динара од те свадбе. 

Фото: АТА имагес

 

Жиле Здравковић је истакао да није био у добрим односима ни са Сузаниним родитељима и да је певачицина мајка много утицала на њихов брак, а да ју је ћерка слушала. 

- То је Сузана и сама рекла, након једне велике свађе када је дошла да моли Радета да се помире. Правдала се како би све било идеално да није слушала своју мајку. Једне ноћи је желела да напусти Радета након што је он отишао на посао, али срећа је да се Раде вратио назад јер је заборавио неки инструмент и срео је Сузану у пола ноћи на раскрсници. Наводно је пошла према прузи, да се баци под воз. Једва је умолио да уђе у кола и тада ју је вратио код мајке у Раљу. 

Фото: АТА имагес

 

Певачица је након развода одвела сина из дома Здравковића и променила му презиме у Јовановић: 

- Па то нема смисла, срамота, као да није мој унук. Као да нема крви Здравковића. Онда смо ми њу тужили због тога, а када је схватила да ће изгубити на суду лукаво је послала сина неколико пута код нас, дозволила је да га виђамо. Били смо пресрећни што нам се дете, моје унуче, поново игра по дворишту па сам саветовао Радета да повуче тужбу. Међутим, откако је то учињено Данијела више нисмо видели - испричао је бивши свекар Сузане Јовановић.

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".