Suzanin bivši svekar ispričao je kako su se njegov sin i snajka upoznali i otkrio nepoznate detalje njihovog zajedničkog života. 

- Moj sin i ona upoznali su se u kafani, dok su nastupali, ali sve je to bilo na brzinu. Rade je neposredno pre nje imao divnu devojku, mnogo lepu, dobru, iz fine porodice. Maler je potrefio da se baš tad posvađaju i tako je uletela Suza. Nije prošlo ni petnaest dana, oni su se već uzeli. Dok nije počela da živi s nama tih 15-tak dana bila je divna, a posle... bilo je svega i svačega. Mnogo je bila ljubomorna i onako na svoju ruku. Nikada se nisu svađali u našem prisustvu ali se loši odnosi nisu mogli sakriti. Često su spavali i u odvojenim sobama. Kad je raspoložena porazgovara s nama, kad nije ponaša se kao da ne postojimo. Radetu nikada ništa nije skuvala, hranili su se po kafanama. Da bi napravili svadbu prodao sam traktor, a kasnije nisam video ni dinara od te svadbe. 

Foto: ATA images

 

Žile Zdravković je istakao da nije bio u dobrim odnosima ni sa Suzaninim roditeljima i da je pevačicina majka mnogo uticala na njihov brak, a da ju je ćerka slušala. 

- To je Suzana i sama rekla, nakon jedne velike svađe kada je došla da moli Radeta da se pomire. Pravdala se kako bi sve bilo idealno da nije slušala svoju majku. Jedne noći je želela da napusti Radeta nakon što je on otišao na posao, ali sreća je da se Rade vratio nazad jer je zaboravio neki instrument i sreo je Suzanu u pola noći na raskrsnici. Navodno je pošla prema pruzi, da se baci pod voz. Jedva je umolio da uđe u kola i tada ju je vratio kod majke u Ralju. 

Foto: ATA images

 

Pevačica je nakon razvoda odvela sina iz doma Zdravkovića i promenila mu prezime u Jovanović: 

- Pa to nema smisla, sramota, kao da nije moj unuk. Kao da nema krvi Zdravkovića. Onda smo mi nju tužili zbog toga, a kada je shvatila da će izgubiti na sudu lukavo je poslala sina nekoliko puta kod nas, dozvolila je da ga viđamo. Bili smo presrećni što nam se dete, moje unuče, ponovo igra po dvorištu pa sam savetovao Radeta da povuče tužbu. Međutim, otkako je to učinjeno Danijela više nismo videli - ispričao je bivši svekar Suzane Jovanović.

(Stori)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".