Почетак године је можда био мање продуктиван и енергичан јер су Меркур и Марс били у ретроградном ходу, међутим, планете сада крећу директно и неће бити ниједне ретроградне фазе све до 20.4.2023. године.

Данас нас очекује први млад Месец у знаку Водолије који ће неке од вас подстаћи да "окренете нови лист". Ових шест хороскопских знакова очекује добар животни период за време младог Месеца:

Рак

Млад Месец овом знаку доноси почетак побољшања материјалне ситуације. Можете размишљати о великим куповинама и путовањима. Ипак, немојте претеривати, уштедите нешто и за дане када ће бити мање новца.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Особе рођене у овом знаку сазнаће лепе вести о остварењу својих циљева. Поред тога, Стрелац ће моћи да реши породичне конфликте и побољша односе са рођацима.

Лав

Лава чека ново познанство које има шансу да се претвори у романтичну везу. Пажљиво приступајте односима, имајте поверења, али истовремено пажљиво поклањајте своје срце.

Шкорпија

Шкорпија може да очекује велико путовање или леп излазак. Они који су у вези уживаће са вољеном особом. Лепо ћете се провести и добро одморити.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Вага ће коначно видети људе које дуго нису виделе. Биће то дирљиво окупљање. Блиски људи ће вам пренети лепе вести и добру енергију.

Близанци

Представници овог знака Зодијака имаће среће у послу и са папирологијом. Можете да добијете дуго очекивани новац или неку врсту бонуса, преноси Атма.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".