- Никада никоме нисам јавно рекла да сам се случајно удала за свог рођака - признала је Марсела у снимку.

Хил је даље објаснила да је била трудна када је дошла до узнемирујућег открића, откривајући истину док је гледала своје породично стабло како би пронашла претка по којем ће дати име својој беби.

- Помислила сам, 'Ох, види, име деде, име баке, име прабаке, име прапрабаке - присјетила се тиктокерка и додала: - Мој муж је био поред мене у потрази за властитом породицом и рекао је, 'Ох, то је смешно, имамо иста имена баке и деде'.

@beingmarcellahill Funny story... I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound - Marcella Hill

Пар је затим упоредио своја породична стабла и схватио да су Хилин деда и бака њеног супруга заправо први рођаци. - Па он зове своју баку, а ја зовем свог деду и питамо их познају ли се... Наравно - присетила се Марсела како су рођаци одговорили.

Потврда је значила да су Хил и њен супруг рођаци у трећем колену, а откриће их је узнемирило. Међутим, с временом је пар почео да прихвата чудну породичну чињеницу и још су у браку. Хил чак тврди да има користи од везе са њеним супругом.

- Освојили смо награду за активност у најближем сродству у суседству - нашалила се. - А кад ја идем на окупљање своје породице, он такође може да иде на своје - у исто време.

Хил је поделила други видео у којем каже да су се она и њен супруг венчали на малој церемонији у згради локалног суда тако да никада раније није било прилике да успоставе породичну везу.

Обожаваоци ТикТок звезде били су запањени причом, а многи су рекли да је то требало да задржи за себе. "Мислим да једноставно ниje требалo никоме да кажеш", одбрусио је један пратилац, док је други изјавио: "Дефинитивно никад не бих то јавно признао." Међутим, други су тврдили да породична тајна није велика ствар па је једна особа изјавила: "Сви смо ми рођаци ако се вратите довољно далеко".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".