Катарина Живковић имала је, као и већина њених колега, напоран период, те је одлучила да оде на заслужени одмор и отпутује у топлије крајеве.

 

 

Катарина је објавила фотографију у купаћем костиму, где су и поред призора из снове, највише пажње привукле груди, за које су многи прокоментарисали да су "нове".

Коментари су убрзо кренули да се нижу. Њене колегинице Милица Тодоровић, Инди Арадиновић, али и Кија Коцкар о чијем се пријатељству са Каћом недавно спекулисало, оставиле су позитивне коментаре на фотографији, а неки су јој у коментарима скренули пажњу да је јако сунце и да би требало да намаже груди.

 

 

Подсетимо, Катарина Живковић је међу првима признала да је уградила силиконе у груди, пре девет година, а почетком 2023. писало се да ће себе почастити ремонтом истих и увећањем попрсја.

- Никада нисам говорила о томе шта сам на себи радила или шта ћу урадити, не зато што сам против захвата, већ зато што сматрам да је то ствар моје интиме, а и свакако су све корекције оком видљиве и не могу да се сакрију. Тачно је да водим рачуна о свом изгледу и да се годинама негујем код исте докторке, али исто тако водим рачуна и о свом здрављу, редовно тренирам, пазим шта једем, али радим и на унутрашњој лепоти, јер сматрам да нас највише обликује оно што носимо у себи - поручила је певачица недавно за "Ало". 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".