Katarina Živković imala je, kao i većina njenih kolega, naporan period, te je odlučila da ode na zasluženi odmor i otputuje u toplije krajeve.

 

 

Katarina je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, gde su i pored prizora iz snove, najviše pažnje privukle grudi, za koje su mnogi prokomentarisali da su "nove".

Komentari su ubrzo krenuli da se nižu. NJene koleginice Milica Todorović, Indi Aradinović, ali i Kija Kockar o čijem se prijateljstvu sa Kaćom nedavno spekulisalo, ostavile su pozitivne komentare na fotografiji, a neki su joj u komentarima skrenuli pažnju da je jako sunce i da bi trebalo da namaže grudi.

 

 

Podsetimo, Katarina Živković je među prvima priznala da je ugradila silikone u grudi, pre devet godina, a početkom 2023. pisalo se da će sebe počastiti remontom istih i uvećanjem poprsja.

- Nikada nisam govorila o tome šta sam na sebi radila ili šta ću uraditi, ne zato što sam protiv zahvata, već zato što smatram da je to stvar moje intime, a i svakako su sve korekcije okom vidljive i ne mogu da se sakriju. Tačno je da vodim računa o svom izgledu i da se godinama negujem kod iste doktorke, ali isto tako vodim računa i o svom zdravlju, redovno treniram, pazim šta jedem, ali radim i na unutrašnjoj lepoti, jer smatram da nas najviše oblikuje ono što nosimo u sebi - poručila je pevačica nedavno za "Alo". 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".