Када је Ана нестала, полиција је у кући Волшових нашла спремне пасоше, па није искључено да је Брајан и овог пута ковао план да побегне, управо у Мексико!

Приликом првог појављивања пред судом под оптужбом да је преко интернета продао две лажне слике Ендија Ворхола за 80.000 долара Брајану је укинут притвор и пуштен је кући с наногицом. Брајану то, ипак, није било довољно. На једном од наредних суђења он је молио суд да га пусти да отпутује у иностранство.

Он је у молби коју је суду предао његов адвокат написао да жели да присуствује венчању „изузетно важног пословног контакта“ у Мексику?! Суд се томе успротивио сматрајући да постоји велики ризик од бекства, јер му је због преваре претила вишегодишња робија.Да Брајан Волш и сада планира бекство, показује досадашња истрага. Бројни репортери који данима опседају око куће Волшових у Кохасету успели су да кроз прозор фотографишу и саму унутрашњост. Пажњу им је привукла кутија шампањца на којој је исписана романтична порука потписана Аниним именом, али и два пасоша на трпезаријском столу.

То је отворило питање чија су то документа, те да ли их је Брајан с намером припремио и оставио на столу. С обзиром на то да на столу нису била и документа њихова три детета, у јавности се спекулисало да су то пасоши Брајана и Брајанове мајке Дајане, која је наводно виђена у околини њихове куће непосредно након Аниног нестанка.

Полиција се није оглашавала о овим пасошима, али је потврдила да је Брајан, осим тога како да прикрије злочин, на Гуглу претраживао колико времена треба да прође од нестанка супружника да би наследио имовину, како да се разведе, али и у коју земљу би било најбоље да побегне, односно која земља нема споразум о изручењу с САД.

(Ало)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".