Међутим, тужилаштво је изнело неке од кључних доказа у истрази међу којима је огрлица са Аниним ДНК траговима, а која је нађена на депонији заједно са њеном торбицом и крвавим рукавом!

- Детаљним претресом утврђено је да је део џакова за смеће које је бацио у међувремену спаљен, али је на депонији у близини луксузног комплекса у ком живи његова мајка пронађено 10 кеса за смеће, на којима су трагови крви - наводи се у оптужници.

- У кесама су пронађени и пешкири, делови огрлице Ане Волш, чизме, торба познатог бренда, делови њене одеће, као и потврда о ковид вакцинацији на њено име, али и секира - откривено је током читања оптужнице.

Пронађена огрилица је, по свему судећи, она чувеног италијанског бренда коју Ана није скидала последњих месеци, а фирмирану торбу је имала са собом кад је нестала.

Брајан Волш је оптужен да је 1. јануара у подруму њихове породичне куће у Кохасету убио, потом раскомадао своју супругу Ану Волш, а онда делове њеног тела спаковао у кесе за смеће и бацио.

Истражитељи су открили да је данима покушавао да се на гуглу, на таблету свог сина, информише како да прикрије злочин.

Фото: Танјуг/АП

 

 

 

- Најбољи начин да се реши тела, да ли може да буде оптужен за убиство уколико тело не буде пронађено, тестера - најбољи алат за комадање тела, како очистити крв са дрвеног пода, шта се дешава када се делови тела ставе у амонијак, да ли сода бикарбона може да утиче да тело мирише, као и како балзамовати тело - само су неке од претрага на гуглу, које је тражио Волш после мистериозног "нестанка" супруге.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".