Одликује их спој минималистичког и модерног, а истовремено топлог и пријатног, а завршна обрада намештаја од светлог дрво декора који одликује ове стилове може добро да се уклопи и са вец́ином других стилова уређења ентеријера.

Светлији дрво декори су део ширег тренда који укључује природне тонове и елементе инспирисане природом. Систем елемената БАЛИ у сонома дезену доноси потпуно органски осец́ај у простору, а међу елементима система су комода БАЛИ 51, витрина БАЛИ53 и клуб сто БАЛИ 55 који следе савремене принципе у дизајну намештаја и доносе природни ентеријерски доживљај у дом.

Земљани тонови и боје попут црвене, жуте, зелене и беж такође допуњују светлије дрво, па не морате бринути око боје троседа или табуреа. Уз светли дрво декор одлично се слажу све нијансе зелене боје, које додатно уносе осећај природе у амбијент, тако да би се табуре са поклопцем РЕТИНА у зеленом штофу идеално уклопио.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

За разлику од тамнијих дрво декора који делују традиционалније, светлији дрво декори пружају модернији ефекат. Уз светле дрво декоре одлично иду флоралне тапете које додатно уносе природу у простор, а уз савремени концепт уређења трпезарије одлично иде трпезаријски сто М328, захваљујући свом облику и дизајну. Веома је функционалан и својим димензијама задовољава захтеве свих просторних ограничења. Његов неупадљив декор букве одлично ће избалансирати флоралне патерне на тапети, а уз неутралне тонове можете чак комбиновати и боје трпезаријских столица, попут трпезаријске столице ЛОУИСЕ у зеленом штофу.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Намештај и декорација у дрво декору дају више топлине простору, а сјајно се уклапају и у амбијент кухиње. Систем елемената за опремање кухиње ТАРА одликује естетски привлачан савремени дизајн са рустичном нотом којој доприносе фронтови у декору сивог храста и истакнутом текстуром дрвета. Одлично се уклапа уз било који зид, а дизајнери ентеријера Форма Идеале саветују да за елементе кухиње одаберете ручице Х5, које ће унети додатну дозу елеганције.

Одабир светлог дрво декора даје простору прозрачан изглед, а ако имате тамне ламинатне подове у свом дому, завршне обраде природног светлог дрво декора на комадима намештаја ће одлично ићи уз њих. Намештај у светлом дрво декору се, такође, добро слаже и са светлијим подовима, а у свакој просторији могу допринети томе да се дочара модеран, а топао осећај.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Тренд уређења ентеријера у светлом дрво декору на различите начине можете уклопити у амбијенте свог дома, а уколико желите да своју свакодневницу проводите у дому који је једноставан, модеран и топао, онда сасвим сигурно нећете погрешити уколико будете пратили савете које смо поделили са вама. Након тога вам остаје само да уживате у дому који сте креирали за себе и своје најдраже.