Odlikuje ih spoj minimalističkog i modernog, a istovremeno toplog i prijatnog, a završna obrada nameštaja od svetlog drvo dekora koji odlikuje ove stilove može dobro da se uklopi i sa većinom drugih stilova uređenja enterijera.

Svetliji drvo dekori su deo šireg trenda koji uključuje prirodne tonove i elemente inspirisane prirodom. Sistem elemenata BALI u sonoma dezenu donosi potpuno organski osećaj u prostoru, a među elementima sistema su komoda BALI 51, vitrina BALI53 i klub sto BALI 55 koji slede savremene principe u dizajnu nameštaja i donose prirodni enterijerski doživljaj u dom.

Zemljani tonovi i boje poput crvene, žute, zelene i bež takođe dopunjuju svetlije drvo, pa ne morate brinuti oko boje troseda ili taburea. Uz svetli drvo dekor odlično se slažu sve nijanse zelene boje, koje dodatno unose osećaj prirode u ambijent, tako da bi se tabure sa poklopcem RETINA u zelenom štofu idealno uklopio.

Foto: Promo/Forma Ideale

 

 

Za razliku od tamnijih drvo dekora koji deluju tradicionalnije, svetliji drvo dekori pružaju moderniji efekat. Uz svetle drvo dekore odlično idu floralne tapete koje dodatno unose prirodu u prostor, a uz savremeni koncept uređenja trpezarije odlično ide trpezarijski sto M328, zahvaljujući svom obliku i dizajnu. Veoma je funkcionalan i svojim dimenzijama zadovoljava zahteve svih prostornih ograničenja. NJegov neupadljiv dekor bukve odlično će izbalansirati floralne paterne na tapeti, a uz neutralne tonove možete čak kombinovati i boje trpezarijskih stolica, poput trpezarijske stolice LOUISE u zelenom štofu.

Foto: Promo/Forma Ideale

 

 

Nameštaj i dekoracija u drvo dekoru daju više topline prostoru, a sjajno se uklapaju i u ambijent kuhinje. Sistem elemenata za opremanje kuhinje TARA odlikuje estetski privlačan savremeni dizajn sa rustičnom notom kojoj doprinose frontovi u dekoru sivog hrasta i istaknutom teksturom drveta. Odlično se uklapa uz bilo koji zid, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da za elemente kuhinje odaberete ručice H5, koje će uneti dodatnu dozu elegancije.

Odabir svetlog drvo dekora daje prostoru prozračan izgled, a ako imate tamne laminatne podove u svom domu, završne obrade prirodnog svetlog drvo dekora na komadima nameštaja će odlično ići uz njih. Nameštaj u svetlom drvo dekoru se, takođe, dobro slaže i sa svetlijim podovima, a u svakoj prostoriji mogu doprineti tome da se dočara moderan, a topao osećaj.

Foto: Promo/Forma Ideale

 

 

Trend uređenja enterijera u svetlom drvo dekoru na različite načine možete uklopiti u ambijente svog doma, a ukoliko želite da svoju svakodnevnicu provodite u domu koji je jednostavan, moderan i topao, onda sasvim sigurno nećete pogrešiti ukoliko budete pratili savete koje smo podelili sa vama. Nakon toga vam ostaje samo da uživate u domu koji ste kreirali za sebe i svoje najdraže.