Već nakon završene druge godine u Gimnaziji, ona odlučuje da oproba sreću na Fakultetu dramskih umetnosti. Glumu je upisala u klasi profesora Predraga Bajčetića i bila je najmlađa u svojoj grupi, pa su je ostale kolege obožavale. Tokom studija se udala, u aprilu je rodila ćerku Anu, a u maju je diplomirala. NJeni kolege iz klase bili su Gorica Popović, Tanja Bošković, Milan Štrljić.

Iako je imala želju i plan da malo uživa u devojačkom životu, glumica se udala kada je imala samo devetnaest godina za pravnika Miloša Sretenovića, koji je jedan od osnivača “Univerzitetskog kliničkog centra”.

Foto: RTS printskrin

 

Mioš je preminuo usled srčanih problema 1999. godine, nakon dvadeset pet godina braka. NJegova smrt glumici je veoma teško pala, a veliku podršku joj je pružio reditelj Zdravko Šotra koji ju je u tom periodu "pretrpao poslom", što je glumici tada mnogo značilo.

Ona iz braka sa pravnikom ima dve ćerke, Anu i jedanaest godina mlađu Olju. Obe, kako kaže, imaju dara za glumu, ali se ne bave tim pozivom. Popularna glumica je i baka sada već punoletnog unuka koji nosi ime po svom dedi, Jeličinom suprugu. Miloš i njegovi roditelji žive u Švedskoj, tako da Jelica često putuje, ali i oni redovno dolaze kod nje.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".