У центру Лондона у Великој Британији се у суботу 14. јануара десила пуцњава на сахрани због које је настао општи хаос у центру града, пише "Дејли Стар". Према првим информацијама полиције, из црне "тојоте" је пуцано у покрету и то возило се удаљило са лица места одмах након пуцњаве.

Појавили су се снимци сигурносних камера из једне улице која се налази поред цркве у којој се одржавала сахрана. Повређене су четири жене и двоје деце од којих се једно налази у тешком стању. Полиција је опколила центар града и успела је да ухапси осумњиченог.

Сахрањена је Фресиа Калдерон (50) која је преминула од ретке болести крви. Њен бивши муж Карлос Артуро Санчез Коронадо је био у затвору због прања новца за Лондонске банде које су тесно сарађивале са нарко картелима из Колумбије, преноси "Мирор".

Он је први човек који је изручен Енглеској у којој је и био у затвору 2009. године, наводи "Телеграф". Након одслужене казне затвора, вратио се у Јужну Америку. Није званично утврђено, али он је наводно преминуо у 56. години живота у току 2022. године.

(МОНДО)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".