Мирослав М. (64) који је убијен након што је након оружане пљачке потегао пиштољ на полицију осуђен је 1996. године на 14. година робије јер је током пљачке, односно разбојништва убио човека, сазнаје "Блиц".

Како сазнаје Блиц, он је тада осуђен због кривичног дела тешки случајеви разбојничке крађе или разбојништва са смртним исходом пред судом у Панчеву.

Он је 2001. године амнестиран и скинуто му је 2 године, један месец и шест дана од робије. Међутим, он је пет година по изласку из затвора напао полицију, те је 2006. године осуђен на 9 месеци за напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Подсетимо, Мирослав М. убијен је у пуцњави која се догодила у Улици Салвадора Аљендеа на Карабурми, синоћ око 21.35 сати. Мирослав је претходно новац украо са мале бензинске станице уз претњу пиштољем. Радник са пумпе дао му је новац из касе којег је у том тренутку било око 5.000 динара. Разбојник се дао у бег, а након што га је полиција идентификовала он је подигао пиштољ и уперио у полицајце уз реченицу: "Шта ћемо сад?", након чега је у њега испаљено три хица.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".