Млада фолкерка Барбара Бобак последњих годину дана својим раскошним гласом освојила је срца публике, међутим, широј јавности је постала позната због романсе са победником "Звезда Гранда" Дарком Лазићем.

Њој је током везе са колегом популарност драстично скочила, али Барбара жели да тај период остави иза себе и сматра да је све рекла када је у питању веза са Лазићем.

Барбара не жели да свој медијски простор користи како би причала о бившем дечку, те не жели да је јавност везује за њега, а тако је било и у једној емисији где је недавно гостовала.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, Барбари је у емисији "Гранд магазин" пуштен прилог у којем су били сви наслови који су у последње време кружили о њој, а тичу се углавном Дарка Лазића, нашта је Барбара бурно реаговала.

- Нисам се припремила на овај тип емисије, да сам знала не бих дошла, али попричаћемо после емисије - рекла је певачица, а водитељка је остала у чуду.

- Због чега? - питала је водитељка.

Фото: АТА имагес

 

 

- Апсолутно сам све о овоме испричала већ, стварно ми је више досадно да причам о томе - рекла је Барбара алудирајући на везу са Дарком.

Иначе, Барбара је недавно признала да јој је веза са Дарком помогла да се пробије на естрадно небо, али ју је и коштала, јер је након њега завршила на терапијама код психотерапеута.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".