Сви се сећамо презгодног плавог глумца из филма "Окупација у 26" слика који је тада освојио срца свих жена у некадашњој држави.

Франо Ласић је и данас непревазиђени шмекер препун занимљивих прича о свом животу.

Каријера га је одвела и у Америку, упознао бројне познате личности и добијао непристојне понуде, о којима је и говорио једном приликом за Курир.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frano Lasić (@frano.lasic)

- Био сам позван на вечеру, човек је познати редитељ, а нас двојица сами седимо за великим столом, што ми је одмах било чудно - испричао је Франо.

- Требало је у филму и да се скинем. Одрастао сам у конзервативној средини, па нисам прихватио. Захвалио сам се и брзо напустио његово имање.

Франов кум је Невен Бошковић, манекен за којим су патиле све Београђанке, а познато је и да га је Франо једном довео у јако незгодну ситуацију.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @serbian.faces

После везе са једном америчком спортском новинарком, Невен је стигао код Франа у Лос Анђелес и ту су заједно ишли на филмске пројекције.

- Невен се загледа у једну продуценткињу - започео је Франо.

- Размене они контакте, али она се њему сутрадан не јавља. Како је изашао из стана, јавља се госпођа Шантал и каже: "Добар дан, да ли могу добити Невена?"

Ја сав срећан што је жена назвала! Одговорим да је Невен отишао само да купи млеко, брзо ће, а она ме пита ко сам ја. Одговорим јој: "Wе аре ливинг тогетхер", и она само залупи слушалицу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Невен је опет зове, али се она не јавља. Поново је угледа на неком пријему, али она окреће главу. Пита је: "Што ми се не јавиш?", а она одговара: "Ти живиш с партнером!" У Америци "wе аре ливинг тогетхер" значи да сте у вези, а кад кажеш "wе аре схаринг апартмент", то има значење да сте цимери. Пукла је тако његова веза. Она је мислила да смо ми пар који живи у срећној вези - испричао је он и све насмејао овом анегдотом.

Подсетимо, Франо ужива у складном браку са 30 година млађом Београђанком Миленом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".