Да у њеном животу није све ишло глатко потврдила је признањем да је урадила све како би потиснула трауме због изненадног развода својих родитеља. 

- Када сам ја имала 15-16 година догодио се рат и моји родитељи су почели да се разводе. То је, слободно могу да кажем, за мене најтескобнији период живота који је мене заувек промеио. Ја мислим да после тога нисам никада више била иста девојчица каква сам била пре. У тој фази мој тата је отишао да живи у Хрватској и са њим смо тада отишли мој брат и ја. Оно чега се сећам тих година је то да смо ми сви имали утисак да ће цела та несугласица, све то што се дешавало тада у тим нашим државама некако да умине и да то неће толико дуго да траје. Уопште нисам имала утисак када сам отишла тамо да ћу се задржати више од неколико дана, а онда се касније испоставило да сам остала отприлике три, четири године - рекла је Ивау емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић".

- Мама остаје да живи овде, тата одлази да живи тамо, а ви са ваших петанест година треба да одлучите да ли ћете изабрати тату или маму - отворила је душу па додала:

- Ја сам знала да, шта год да одлучим, ја ћу цео живот бити крива - истакла је она.

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

 

-  Волела бих овај разговор да посветимо том једном проблему који јесте развод родитеља и свему ономе што се догоди унутар једног детета када се разилазе људи које оно воли највише на свету, а то су родитељи. Можда родитељи тога и нису толико свесни зато што су они тада усредсређени на своје животе на то како да се извуку из проблема у ком су се нашли, али не мислим да свако може довољно добро да разуме дете. Ја мислим да то што сам ја проживела тада и то једно осећање да ни на шта у свом животу не могу да утичем него да о свему одлучују или тата или мама и уопште само осећање где ви гледате да се мање воле они људи који су се волели највише ви тада долазите до једног закључка који је јако важан и до ког можда и не дођу она деца која одрастају у складним браковима, а то је да можда заувек не постоји и да може да вам се догоди да љубав промени облик. Да више не личи на оно нешто што сте ви раније видели као љубав, навела је глумица и признала да је њена мајка одувек била строга. 

Фото: Репринт ТВ Новости/

 

 

 - Када говоримо о том самом почетку, о периодима када сам била баш мала, ја сам била доста везана за тату. Имала сам добар однос и са татом и са мамом, али некако сам била, пошто је он био, и сада је, али смо тада живели заједно па сам то тада интезивније осећала, доста шармантан човек ког су људи волели, ког су волели и сви који су ишли са мном у разред, не само зато што је био на телевизији па је био популаран него зато што је он био такав човек, такав му је био карактер. Мој брат је млађи од мене десет година, ја сам увек била старија сестра и страшно сам везана за свог брата, али имам једну одговорност коју можда немају сви. Ја сам на пример када њему не иде, када му није добро, када има неки проблем, увек сам се осећала ја из непознатог разога помало кривом. Током тог развода сам можда преузела помало и улогу родитеља зато што сам старија сестра, зато што сам доста старија сеста... Ја се са њим нисам никада посвађала - закључила је глумица.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".