Miroslav M. (64) koji je ubijen nakon što je nakon oružane pljačke potegao pištolj na policiju osuđen je 1996. godine na 14. godina robije jer je tokom pljačke, odnosno razbojništva ubio čoveka, saznaje "Blic".

Kako saznaje Blic, on je tada osuđen zbog krivičnog dela teški slučajevi razbojničke krađe ili razbojništva sa smrtnim ishodom pred sudom u Pančevu.

On je 2001. godine amnestiran i skinuto mu je 2 godine, jedan mesec i šest dana od robije. Međutim, on je pet godina po izlasku iz zatvora napao policiju, te je 2006. godine osuđen na 9 meseci za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Podsetimo, Miroslav M. ubijen je u pucnjavi koja se dogodila u Ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi, sinoć oko 21.35 sati. Miroslav je prethodno novac ukrao sa male benzinske stanice uz pretnju pištoljem. Radnik sa pumpe dao mu je novac iz kase kojeg je u tom trenutku bilo oko 5.000 dinara. Razbojnik se dao u beg, a nakon što ga je policija identifikovala on je podigao pištolj i uperio u policajce uz rečenicu: "Šta ćemo sad?", nakon čega je u njega ispaljeno tri hica.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".