Непријатни и опасни удари ветра који утичу на заношења возила треба очекивати у Војводини, најачи су на путевима у Банату, на подручју Браничева, поред Саве и Дунава, на Копаонику, али и преко планинских превоја западне и централне Србије.

Повремена киша ће условљавати мокре коловозе, а на путевима у југозападним и јужним крајевима Србије обилније падавине у поподневним и вечерњим сатима донеће и теже услове за вожњу у овим подручјима.

Према информацијама Управе граничне полиције, добијеним у 05.15 часовам теретна возила на изласку из земље на граничним прелазима Батровци и Шид задржавају се по два сата.

Теретњаци на Хоргошу чекају сат и по.

Магла смањује видљивост

Због појаве магле видљивост је смањена на територији Бора и Зајечара до 50 метара и превоју Честобродица од 50 до 100 метара, сапштило је јутрос ЈП "Путеви Србије".

Могућа појава магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

Моле се учесници у саобраћају да прилагоде брзину кретања због појаве магле која смањује видљивост на појединим путним правцима.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".