Neprijatni i opasni udari vetra koji utiču na zanošenja vozila treba očekivati u Vojvodini, najači su na putevima u Banatu, na području Braničeva, pored Save i Dunava, na Kopaoniku, ali i preko planinskih prevoja zapadne i centralne Srbije.

Povremena kiša će uslovljavati mokre kolovoze, a na putevima u jugozapadnim i južnim krajevima Srbije obilnije padavine u popodnevnim i večernjim satima doneće i teže uslove za vožnju u ovim područjima.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časovam teretna vozila na izlasku iz zemlje na graničnim prelazima Batrovci i Šid zadržavaju se po dva sata.

Teretnjaci na Horgošu čekaju sat i po.

Magla smanjuje vidljivost

Zbog pojave magle vidljivost je smanjena na teritoriji Bora i Zaječara do 50 metara i prevoju Čestobrodica od 50 do 100 metara, sapštilo je jutros JP "Putevi Srbije".

Moguća pojava magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Mole se učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".