Недавно је један корисник Редита питао да ли ико користи најситније рупице на рендеу и чему оне заправо служе, додајући да он увек користи само једну страну.

Уколико се и ви питате зашто ренде има четири стране, ево одговора:

- на страни рендеа са најситнијим рупама можете да уситните пармезан или кору лимуна, поморанџе или лимете за колаче

Фото: Профимедиа

 

- велике рупе налик капљицама служе за рендање шаргарепе, кромпира, меког сира

- на страни са назубљеним рупицама ситни се воће и поврће за каше

- на страни с дужим отворима сече се воће и поврће на танке кришке за декорацију, купус, кромпир за припрему чипса и слично.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".