1. Рак

Ракови заузимају ову неугодну позицију на листи због своје преосетљивости. Претерано реаговање на ствари је разлог зашто нису познати по томе што доносе веома интелигентне и логичне одлуке.

Припадници овог хороскопског знака ће доносити одлуке и реаговати пре него што буду имали све чињенице јер прате своје емоције, а не чињенице или знање. Позитивно је то што заузимају водећу позицију међу најсрећнијим хороскопским знацима.

Фото: Профимедиа

 

Такође, астролози истичу да Рак има невероватне инстинкте и одлично емоционално памћење. У ствари, они се веома добро котирају на листи емоционално најинтелигентнијих знакова зодијака. Међутим, чињеница да све емоционално процењују ускраћује им објективност коју показују најинтелектуалнији хороскопски знаци који постоје.

2. Стрелац

Обично се људи под овим знаком Зодијака сматрају мало самозадовољним. Иронично, они такође имају тенденцију да буду помало неодлучни, а познато је да се слабо показују када је у питању заузимање за себе.

Фото: Профимедиа

 

Ови атрибути су учинили да изгледају мање интелигентни. Али имају једну предност – прилично су добри у сагледавању 'шире слике'. Ипак, обично су у недоумици да сазнају детаље, због чега заузимају ову позицију на овој листи.

На срећу, Стрелчеви су такође највише окренути авантури од свих хороскопских знакова.

Фото: Профимедиа

 

3. Ован

Што се интелигенције тиче, Ован је мистерија. Овај хороскопски знак показује и интелигенцију и глупост.

Њихова невиност их чини слатким, а њихова неспособност да ствари схвате озбиљно чини да изгледају као да су забавни. Међутим, истина је да им недостаје емоционална интелигенција да разумеју друге, због чега се увек олако слажу.

Иако Овнови могу изгледати узбудљиво и ексцентрично због своје импулсивности, овим припадницима  такође недостаје правилно расуђивање. Лоше одлуке и страшни закључци, стога, имају тенденцију да их прате где год да стигну.

Ипак, ово је један од најлепших хороскопских знакова, што значи да су прилично популарни упркос овом недостатку.

Фото: Профимедиа

 

4. Вага

Вага може изгледати интелигентно, али обично је то ограничено на њихову способност да манипулишу другим људима, а све захваљујући њиховој природној способности да разумеју емоције људи. Вага жели савршенство и може ићи на глупости да га постигне.

Међутим, Ваге су познате по својој способности да уравнотеже ситуације и разреше свађе, иако би могле да користе подмукле технике да би створиле мир. Али неодлучност их често чини мање интелигентним. Они никада не желе да донесу лошу одлуку, јер су перфекционисти. А ако то ураде, можда ће неко време пожалити.

5. Лав

Лавови су претерано егоцентрични, и иду до крајњих граница да би све освојили. Ова последња особина је оно што им доноси место на овој листи.

Лав ће покушати да буде све што може само да би добио дивљење и пажњу, а то често значи да ради много глупих ствари, што објашњава зашто Лавовима припада место на листи најглупљих хороскопских знакова.

Фото: Профимедиа

 

Добра страна је у томе што је познато да се упуштају у корак и уче из ових искустава. Међутим, чак и током времена, ово искуство их не ослобађа детињства, а они и даље све време раде глупости. Отуда није ни чудо што су један од најомраженијих хороскопских знакова и међу најљубоморнијим хороскопским знацима, преноси "Информер".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".