Породична прича певача народне музике Љубе Аличића личи на филмску. Он из првог брака има сина Дејана Аличића, са којим није у контакту. Дејан се такође бави певањем, али је далеко мање познат публици.

Фото: В. Данилов

 

 

Није познат јавности прави разлог због којег отац и син не разговарају, али прави парадокс је тај што и поред тога што нису били у контакту они су пословно сарађивали. Тако је Љуба пре десет година са Дејаном снимо дует "Дајте да пије другар мој", а онда су неко време и наступали заједно. Међутим, и током заједничких наступа нису комуницирали.

Фото: Јутјуб принтскрин/Gold Music TV

 

 

- Желео сам да будемо у коректним односима, али то татиној супрузи не одговара, не знам зашто! За ових 35 година само сам два-три пута тражио од њега да ми позајми неки динар, када ми је слабо ишао посао, јер издржавам жену и ћеркицу. Овако ми никад ништа није дао, а искрено, нисам ни тражио. Маске су пале прошле године, када је требало да тата и ја певамо у једној дискотеци ван земље. Његова жена је тад почела да плаче и да му прети да ће се, ако буде певао са мном, развести од њега. После тога смо имали неколико наступа по Босни, а ни тада није причао са мном. Обојица кренемо из Шапца, свако за свој грош и идемо на наступе. Свако седи за својим столом, кад дође време да певамо, изађемо заједно на сцену и тамо је све супер. После наступа свако иде на своју страну - рекао је тада Дејан за домаће медије.

И Љуба је потвдио да не говори са сином и да се ту ништа неће променити.

- Тачно је да не говоримо и тако ће и остати. Помагао сам му и желео да успе у овом послу, али он је нерадник и лењ. А постоји још један много јачи разлог који не желим да откривам за јавност. - рекао је певач тада.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".