Ана Ђурић Констракта прошле године је на изненађење многих однела победу на музичком такмичењу "Песма за Евровизију 2022", а затим и освојила пето место на "Евровизији" у Италији.

Ипак, Констракта настоји да свој приватни живот држи далеко од очију јавности, те се тако њен муж архитекта Милан Ђурић, са којим има двоје деце, никада није јавно експонирао.

Фото: АТА имагес

 

 

Мало ко зна да је и певачица завршила архитектуру, те да је поносна мајка двоје деце - девојчице и дечака, Лене и Николе.

Она је у браку са Миланом Ђуриђем, коме на друштвеним мрежама такође пише да је, баш као и Констракта завршио Архитекстонски факултет.

Очигледно је да њих двоје нису често активни на друштвеним мрежама, али се може наћи по нека заједничка фотографијама са децом.

 

 

Констакта је о мајчинству причала у једном интервјуу за домаће медије.

- У досадашњем скромном искуству, било је ситуација у којима сам се питала – да ли је ово његов/њен карактер или фаза? Да ли сам погрешно реаговала а да нисам разумела њихову потребу, и сад је све отишло неповратно дођавола, покварила сам нешто?

Фото: Фејсбук принтскрин/Milan Djuric

 

 

- А тај страх се преноси на децу, утиче на њихово самопоуздање. Јер деца нису страна бића са друге планете, мали манипулатори или маса коју ћемо ми да уобличимо и слично. Ствар је много једноставнија, само ако узмемо озбиљно и са поштовањем њихове потребе. Дакле, жао ми је сваке ситуације у којој је мој страх превладао потребе мог детета - рекла је Констракта у интервјуу за портал "Буди кева" пре пар година.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".