Vest o smrti keruše Mile potvrdilo je na svom sajtu "Društvo za zaštitu životinja i prirode Đurđevo" koje se brinulo o njoj.

U kratkoj objavi, oni su kroz slike predstavili Milin život u azilu u kojem je dobila sve ono što joj je monstrum odneo kada joj je 2010. godine, kada je imala samo godinu dana, isekao sve četiri šapice.

Vest o zverstvu, dotakla je i najtvrđa srca, te je čitava zemlja svakodnevno pratila Milin oporavak, a nakon toga i sudbinu kada se radi o novom domu.

Informacija gde se nalazi, bila je dobro čuvana, ali su s vremena na vreme u javnost izlazile njene fotografije na kojima se videlo kako uživa dok je guraju u kolicima, kao i u igri sa malim štencima.

Od trenutka kada je ostala bez šapa do smrti, Mila je proživela 12 godina, u kojima je bila voljena i pažena, a što je možda najbitnije, bila je okružena dobrim ljudima koji su joj pružali ljubav, pažnju i nežnost.

Kako se vidi na slikama postavljenim na sajtu "Društva za zaštitu životinja i prirode Đurđevo", Mila je sahranjena sa cvećem na sebi, verovatno tamo gde je provela najlepše godine života.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".