Један од наших најуспешнијих младих глумаца Милош Биковић прославио је свој 35. рођендан у друштву своје девојке Иване Малић у престижном француском скиијалишту Ле Рефуге де Солаисе.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Њих двоје су неколико дана боравили у веома скупом и луксузном хотелу и док су преко дана уживалу у свим чарима које нуди снег и скијање, вече је било предодређено за максимално уживање. 

Чини се да Милош није марио за цену када је његов овогодишњих зимски одмор у питању, па смо на Боокингу могли да видимо да је једна ноћ у хотелу у којем је Биковић боравио са својом девојком коштала скоро 1.000 еура.

С обзиром колико је у протеклој години напорно радио не изненађује чињеница да је пожелео да са својом лепшом половином проведе неколико дана у популарном скијалишту и ужива свим чулима. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Након веома напорне протекле године ово је начин да наш перспективни глумац "напуни батерије" за нове подвиге који су пред њим.

Чини се да је пронашао и особу која му је довољно важна и са којом жели да подели све, па је и Ивана уживала свим чулима.

Она је на свом Инстарам профилу поделила неколико фотографија и тиме потврдила да је са својим дечком у престижном скијалишту.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".