Водитељка је по самом завршетку клипа подгила Марију за коментар.

- Иван је изузео Миљану као неког блиског Жељку - рекла је Ивана.

- То сам сад видела, нисам приметила док смо причали о Жељку. Иван има преку потребу да у свакој причи понизи Миљану и кад има вербалну расправу са њом, одмах креће на то да је спушта и понижава. Мисли да ће тиме да оправда своје лоше поступке према детету да оправда тиме. Ако је дошао овде да комерцијализује, нећу да му дозволим да такве коментаре даје о мени. Никаква комуникација, када буде оздравио, може да дође тамо да види Жељка, ако он буде хтео да изађе. Није више заслужио да кад спремим нешто, да му донесем. Дала сам све од себе да се нормализују наши односи, схватила сам да је го**о од човека, многи су причали, али ја нисам толико веровала. По мени је најбоље овако, а он нека настави да игра ријалити - рекла је Марија.

- Сагласан сам са Маријом да не морамо да имамо никакву комуникацију. Ја се те вечери нисам сетио да сам то рекао. Ако је то толико њу увредило што сам рекао са Бебицом - рекао је Иван.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Ти схвати да си за мене исти ријалити учесник као и она...Иди испразни се негде пошто имаш потребу. Ја видим да ти имаш потребу да се свађаш. Ја не бих хтео никакву свађу и не видим поенту да се прича о свему томе. Што се тиче овога што си рекла да сам изузео Миљану, јесам. Марија може само Богу да се жали, јер је она свесна ситуације и није се тада жалила. Довољно ми је било два месеца што се тиче боравка са Жељком, довољно ми је јасно из приче Миљана, Бебица, Марија и Зола. Мени Жељко ниједном није рекао "мама", само ми виче "баба" и кад узме ону играчку, токи воки, он виче да зове деду. Мени је ово све била новина, на коју сам се привикао - рекао је Иван.

- Изнела синоћ торту на трем, ја јој рекао први пут за Бебицу, она као да сам јој не знам ни ја шта рекао. Што се тиче хране, ниси ми ништа спремала, подгрејала си ми сендвич, мој сендвич. Сви колачи су ми и даље код тебе, ако их ниси појела. Немој да ме хваташ за то - додао је Маринковић.

- Када је овде, она поведе дете са собом, а она је тренутно на Рајском острву. Оно што ми је засметало. Како је било када су били рођендани напољу, само се честита поруком, а када је дете у ријалитију, онда се долази на телевизију! Све ради због ријалитија - рекла је Марија.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".