Јована Томић Матора упловила је у однос са Анитом, па је све препричала Милици. 

-Распитивала си се код Аните - питала је Матора.

-Да, занимљиво ми је. Чудно ми је прошле године ниси имала се*с. Она каже како не сме да оде у паб, још док ми је дошло до мозга да си спавала код ње. Она каже да може да се каже да сте имале, а на крају ми рекла да сте имале се*с - говорила је Милица.

-Шта може да се каже? Можда сам могла суптилније, опустила сам се. Је л' би пробала нешто са женом? - упитала је Јована.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

-Па не знам, знаш већ. Немој да убацујем себе у размишљање. Кад ме тако питаш, ја себе преипситујем. Ја тебе доживљављам као мушкарца, слатка си ми кад се убучеш као мали мангуп - додала је Веселиновићева.

-Је л' теби било лепо? - питала је Милица.

-Био је баш добар се*с, било је лепо. Не би веровала. Мене не ради то као, него... Она навлачи јорган, какав јорган? - говорила је Матора.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

-Исто, мене смори. Ја се тако нунам пред спавање, ако хоћеш да будеш мушко... Ја сам имала празан стан, била сам код њега кући и ми смо легли и он полако док све то, мене није болело, нити је било како може да буде. Први пут трајало, после сишли да доручкујемо. Знаш шта смо ми све радили усред кафића, болест. Ми у стану са друштвом, изађемо на игралиште ту, били смо по парковима, на згради, кући све, кафић и ресторан то нам је било омиљено јер нам буде још више узбудљиво. Он кондиција, фудбалер, мени је он и даље набољи - причала је Милица.