Voditeljka je po samom završetku klipa podgila Mariju za komentar.

- Ivan je izuzeo Miljanu kao nekog bliskog Željku - rekla je Ivana.

- To sam sad videla, nisam primetila dok smo pričali o Željku. Ivan ima preku potrebu da u svakoj priči ponizi Miljanu i kad ima verbalnu raspravu sa njom, odmah kreće na to da je spušta i ponižava. Misli da će time da opravda svoje loše postupke prema detetu da opravda time. Ako je došao ovde da komercijalizuje, neću da mu dozvolim da takve komentare daje o meni. Nikakva komunikacija, kada bude ozdravio, može da dođe tamo da vidi Željka, ako on bude hteo da izađe. Nije više zaslužio da kad spremim nešto, da mu donesem. Dala sam sve od sebe da se normalizuju naši odnosi, shvatila sam da je go**o od čoveka, mnogi su pričali, ali ja nisam toliko verovala. Po meni je najbolje ovako, a on neka nastavi da igra rijaliti - rekla je Marija.

- Saglasan sam sa Marijom da ne moramo da imamo nikakvu komunikaciju. Ja se te večeri nisam setio da sam to rekao. Ako je to toliko nju uvredilo što sam rekao sa Bebicom - rekao je Ivan.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

 

- Ti shvati da si za mene isti rijaliti učesnik kao i ona...Idi isprazni se negde pošto imaš potrebu. Ja vidim da ti imaš potrebu da se svađaš. Ja ne bih hteo nikakvu svađu i ne vidim poentu da se priča o svemu tome. Što se tiče ovoga što si rekla da sam izuzeo Miljanu, jesam. Marija može samo Bogu da se žali, jer je ona svesna situacije i nije se tada žalila. Dovoljno mi je bilo dva meseca što se tiče boravka sa Željkom, dovoljno mi je jasno iz priče Miljana, Bebica, Marija i Zola. Meni Željko nijednom nije rekao "mama", samo mi viče "baba" i kad uzme onu igračku, toki voki, on viče da zove dedu. Meni je ovo sve bila novina, na koju sam se privikao - rekao je Ivan.

- Iznela sinoć tortu na trem, ja joj rekao prvi put za Bebicu, ona kao da sam joj ne znam ni ja šta rekao. Što se tiče hrane, nisi mi ništa spremala, podgrejala si mi sendvič, moj sendvič. Svi kolači su mi i dalje kod tebe, ako ih nisi pojela. Nemoj da me hvataš za to - dodao je Marinković.

- Kada je ovde, ona povede dete sa sobom, a ona je trenutno na Rajskom ostrvu. Ono što mi je zasmetalo. Kako je bilo kada su bili rođendani napolju, samo se čestita porukom, a kada je dete u rijalitiju, onda se dolazi na televiziju! Sve radi zbog rijalitija - rekla je Marija.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".