Весну Дедић је пре тачно 22 године добила ћерку Ленку, а овим поводом она се огласила на свом Инстаграм профилу, те се присетила порођаја, али и признала је колико је страховала како ће се снаћи у улози мајке.

– У овом тренутку, пре 22 године, нисам могла да заспим. Била је среда, падао је снег, а доктор ми је заказао порођај за сутрадан. Плашила сам се да ли ћу умети да будем мама. Ништа нисам знала о порођају, техникама дисања, родитељству. Знала сам само да ћу родити девојчицу и да ће се звати Ленка – написала је Весна.

Њена ћерка никада се није експонирала у јавности, а водитељка поштује њену одлуку и никада није објавила њену фотографију на којој се види њено лице.

– Двадесетдруги рођендан! Еј, 22. Што каже Сергеј… Како ме Бог погледа, какве сам била среће да ми те да… Ленка, моја љубав и моја слобода, понос и снага, инспирација и радост, моја лепота и доброта, мој Балкан и мој свет – написала је Весна у својој објави.

Фото: АТА имагес

 

Списатељица је потом одлучила да дарује све своје читатељке које су рођене или су се породиле 11.јануара, а које јој пошаљу извод из матичне књиге рођених.

-Свако ко ми пошаље извод да се породио или родио кад и моја Ленка, добија роман по жељи, с посветом, на адресу- написала је Весна Дедић на свом Инстаграму.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".