Vesnu Dedić je pre tačno 22 godine dobila ćerku Lenku, a ovim povodom ona se oglasila na svom Instagram profilu, te se prisetila porođaja, ali i priznala je koliko je strahovala kako će se snaći u ulozi majke.

– U ovom trenutku, pre 22 godine, nisam mogla da zaspim. Bila je sreda, padao je sneg, a doktor mi je zakazao porođaj za sutradan. Plašila sam se da li ću umeti da budem mama. Ništa nisam znala o porođaju, tehnikama disanja, roditeljstvu. Znala sam samo da ću roditi devojčicu i da će se zvati Lenka – napisala je Vesna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

NJena ćerka nikada se nije eksponirala u javnosti, a voditeljka poštuje njenu odluku i nikada nije objavila njenu fotografiju na kojoj se vidi njeno lice.

– Dvadesetdrugi rođendan! Ej, 22. Što kaže Sergej… Kako me Bog pogleda, kakve sam bila sreće da mi te da… Lenka, moja ljubav i moja sloboda, ponos i snaga, inspiracija i radost, moja lepota i dobrota, moj Balkan i moj svet – napisala je Vesna u svojoj objavi.

Foto: ATA images

 

Spisateljica je potom odlučila da daruje sve svoje čitateljke koje su rođene ili su se porodile 11.januara, a koje joj pošalju izvod iz matične knjige rođenih.

-Svako ko mi pošalje izvod da se porodio ili rodio kad i moja Lenka, dobija roman po želji, s posvetom, na adresu- napisala je Vesna Dedić na svom Instagramu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".