Алекса ради као шанкер у Барселони, а глумица га је снимала на радном месту док јој је спремао пиће. Јавности је познато да Јелић већ дуго живи у овом шпанском граду.

Музичар и балетски уметник преселио се пре неколико година у Барселону, где је заједно са сестрама од стрица отворио ресторан, али је већ на почетку пословања доживео велики пех. Након само три недеље морао је да затвори локал због пандемије корона вируса, те је био онемогућен да зарађује.

Фото: Инстаграм принтскрин/tamaradragicevic

 

- Након вишемесечних радова ресторан је отворен 24. фебруара. Радио је само три недеље јер је од 14. марта, дана када је проглашено ванредно стање, затворен као и сви други угоститељски објекти - рекао је он 2020. године.

Алекса је заједно са сестрама уложио велики труд и новац у овај бизнис.

 

 

- У одређеним годинама се вуку и одређени потези. Ништа нисам заменио, јер једном певач, цео живот певач, једном балетски играч, цео живот играч. Само сам на постојеће додао још једну моју могућност, а то је мала породична мануфактура - говорио је Јелић.

Алекса Јелић је недавно открио зашто нема жељу да дође у Србију.

- Што се наредног периода тиче, жеље за посету Србији немам. Поготову када видим у шта се претворила земља, људи у њој, полусвет из ријалитија који постају узори младима, фолкери који се називају шоу-забављачима - рекао је тада.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".