- Лагано. Ја сам у тим годинама када идем само лагано. Месечно отпутујем да радим, да задовољим и своју душу. Чисто из навике се спакујем и отпутујем, па одем три дана, некад и више. Кратко речено, уживам!

Певачица је отркила да је за Нову годину наступала свега 5 пута и то на почетку каријере, а због чега после тога никада није певала за Нову годину је више него инетересантно.

Фото: Јутјуб принтскрин/BN TV Zabava - Zvanični kanal

 

- У мојој каријери само сам пет Нових година одрадила на почетку. Све остале сам била на пиџама партију. То је била моја одлука. Мало је то из неког празноверја, јер тих пет година би ми се сваки пут за време или након наступа нешто лоше догодило. Мени је почело да ради то по глави и рекла сам себи : "То те Бог упозорава да не радиш за Нову годину." Али буквално се десило сваки пут нешто - рекла је Шемса, а потом описала шта јој се конкретно догађало:

- Рецимо паднем низ степенице у Швајцарској, запне ми хаљина. То је био неки мотел са уским степеницама. Нагњечила сам ребра и отишла у болницу. У Америци је требало сутрадан да наступам у једном локалу и дође полиција тај дан у поноћ и каже да је тај локал дигнут у ваздух! Онда у Босни у дворани дочек. Био је шведски сто, а папци навалили и појели и попили све, нисмо имали обичну воду да попијемо! О петардама да не говорим, од дима нисмо могли да дишемо. Чак је и Марту Савић петарда спржила по нози. Тада сам рекла стоп!

Фото: Јутјуб принтскрин/BN TV Zabava - Zvanični kanal

 

На питање да ли ће се чувена прва петорка Јужног ветра поново окупити Шемса је одговорила да ће то бити тешко, пре свега због одласка колеге Синана Сакића:

- Нисмо више комплетни. Тужно је то много и то више бити неће.

Рекла је да ништа посебно није пожелела ни ове ни претходних година осим да будем здрава и да што више буде са децом на окупу.

- Што се тиче посла, све сам остварила што сам желела. Било би ми оптерећење више од тога - рекла је Шемса у емисији "Пулс Србије".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".