Након што ју је бивши супруг Стефан Ђурић Раста прозвао да није добра мајка, Ана Николић је одлучила да сама води бригу о петогодишњој наследници.

- Раста је оговарао Ану да није добра мајка јер не може сама да чува дете, већ мора да има три дадиље! То је чула Ана и много ју је повредило, јер је њој Тара центар света. Она је све своје обавезе завршавала док је Тара била у вртићу, дадиље су јој помагале само када је имала снимања која није могла да одложи или када је путовала - каже извор близак певачици, те открива како је поп звезда дала отказ дадиљама.

Фото: Инстаграм принтскрин/ananikolicofficial

 

- Ана је свакој дадиљи давала дупле дневнице, није жалила новац. Међутим, једна дадиља ју је баш изнервирала јер је пила вино док је чувала Тару, а Ана је за то време у студију радила на новој песми. Чим је то сазнала, отерала ју је! Са друге две дадиље остала је у контакту и нашла им је посао код својих пријатеља, јер су се показале као одговорне бебиситерке. Частила их је дебело и извињавала се што више не жели да их ангажује. Сада јој је много теже јер о ћерки брине сама, али не жали се! Свако јутро устаје у седам да би водила Тару у вртић и увече је успављује - прича извор и додаје да Николићева сада од помоћника има само возача.

Фото: АТА имагес

 

- Ана није дала отказ једино возачу, он јој је десна рука. Вози је на снимања емисија и наступе, диван је према њој и помаже јој око Таре. Он је Ани 24 сата на располагању и за то је дебело плаћен.

Фото: Н. Скендерија

 

Извор открива и како је Раста реаговао када је сазнао да његова бивша супруга сада сама брине о њиховој ћерки.

- Кад је сазнао да је Ана отпустила дадиље, почео је да је зивка и пита да ли јој је потребна помоћ. Донедавно су се свађали, али сада су у добрим односима! - завршава извор за "Информер".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".