Пронађени су нови докази у случају нестанка Београђанке Ане Волш, и то у близини куће њене свекрве, преносе амерички медији. Анин супруг Брајан Волш ухапшен је и оптужен због ометања истраге, и већ су у кући пара пронађени предмети који указују на злочин - нож, трагови крви и јака хемијска средства за чишћење.

Сада амерички медији јављају да је у Пибодију, у станици за привремено одлагање отпада, пронађено више доказа. Пибоди се налази врло близу куће Брајанове мајке, која живи у Свампскоту. Једна од изјава које су код полиције пробудиле сумњу у Брајанов исказ била је и та да је ишао код мајке у посету, али се на путу до тамо задржао необично дуго. Полицији је рекао да се изгубио успут, што је врло мало вероватно ако се узме у обзир да је ишао код мајке коју је редовно посећивао и знао је где живи.

Фото: принтскрин Инстаграм/anawalshe

 

 

Смеће су претраживали истражитељи у заштитној опреми у пратњи паса трагача, али још увек није познато који су докази пронађени. Пси могу да буду коришћени за проналазак биолошких трагова живе особе, али и лешева или делова тела.

Фото: Инстаграм/принтскрин/WCVB

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".