Pronađeni su novi dokazi u slučaju nestanka Beograđanke Ane Volš, i to u blizini kuće njene svekrve, prenose američki mediji. Anin suprug Brajan Volš uhapšen je i optužen zbog ometanja istrage, i već su u kući para pronađeni predmeti koji ukazuju na zločin - nož, tragovi krvi i jaka hemijska sredstva za čišćenje.

Sada američki mediji javljaju da je u Pibodiju, u stanici za privremeno odlaganje otpada, pronađeno više dokaza. Pibodi se nalazi vrlo blizu kuće Brajanove majke, koja živi u Svampskotu. Jedna od izjava koje su kod policije probudile sumnju u Brajanov iskaz bila je i ta da je išao kod majke u posetu, ali se na putu do tamo zadržao neobično dugo. Policiji je rekao da se izgubio usput, što je vrlo malo verovatno ako se uzme u obzir da je išao kod majke koju je redovno posećivao i znao je gde živi.

Foto: printskrin Instagram/anawalshe

 

 

Smeće su pretraživali istražitelji u zaštitnoj opremi u pratnji pasa tragača, ali još uvek nije poznato koji su dokazi pronađeni. Psi mogu da budu korišćeni za pronalazak bioloških tragova žive osobe, ali i leševa ili delova tela.

Foto: Instagram/printskrin/WCVB

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".