Полиција је ухапсила мушкарца из Масачусетса, јер је довео у заблуду истрагу о мистериозном нестанку његове супруге из предграђа Бостона.

Власти су саопштиле да је ухапшен Брајан Волш (46), супруг Ане Волш (39), пореклом из Београда, мајке троје деце, чији су нестанак у среду пријавили муж и послодавац, три дана након што је наводно последњи пут виђена, пише Ен-Би-Си Њуз.

Хапшење је уследило дан након што је полиција саопштила да обуставља дводневну претрагу терена, коју су вршили у сарадњи са државном полицијом у шумовитом подручју у близини њихове куц́е, известио је Ен-Би-Си Бостон.

Како се наводи, околности нестанка Ане Волш су нејасне.

Полиција је објавила потрагу за Аном Волш у четвртак, дан након што је пријављен нестанак и четири дана након што ју је наводно последњи пут видео неименовани члан породице.

 

 

Полиција је навела да је Ана Волш наводно последњи пут виђена у својој кући рано у недељу, 1.јануара, пре него што је требало да оде до бостонског аеродрома Логан, како би се укрцала на авион за Вашингтон, где ради као менаџер у агенцији за некретнине. 

Фото: принтскрин Инстаграм/анаwалсхе

 

 

Полиција није прецизирала ко је последњи пут видео Ану Волш, наводећи да је то био „члан породице“. Такође је наведено да је њен муж спавао у време када је она наводно изашла из куц́е око четири сата ујутру.

Међутим, полиција верује да је њен супруг Брајан Волш довео полицијске истражитеље у заблуду, саопштила је канцеларија тужиоца у Норфолку.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".